Kansas gør klar til modecomeback med to stærke samarbejder

Kansas gør klar til modecomeback med to stærke samarbejder
Fra Willy Chavarrias Kansas-samarbejde

Sidste år blev Kansas igen et selvstændigt mærke efter i en årrække at have været lagt sammen med svenske Fristads. Målet er at genetablere brandets image uden for arbejdstøjsegmentet. Nu ser vi så de første tydelige skridt mod det mål, og det ser lovende ud.

Det er heller ikke hvem som helst, at Kansas har fået ombord til to kommende samarbejder. Det drejer sig nemlig om en af vores favoritdesignere herhjemme Lærke Andersen og så den mexikansk-amerikanske Willy Chavarria, der er kendt for sit oversize herredesign, der blander streetwear med en mere luksuriøs tilgang.

Kendetegnende for begge designere, så har arbejdstøj altid været en del af deres dna, og de virker derfor som ekstra stærke valg for Kansas, der jo netop kommer ud af den tradition.

Der vides ikke så meget om Lærke Andersens Kansas-samarbejde endnu, men hun har præsenteret det for købere og indviede under modeugen i København, ligesom hun lige nu er i Paris med kollektionen, som også er blevet teaset på Instagram.

Udfra billederne inkorporerer den både denim og termojakker, ligesom arbejdstøjets brug af lommer ses på ovenstående sæt. Kollektionen forventes at blive sat til salg i løbet af foråret.

Sponsoreret indhold
Solens sidste stråler fortjener en skål
Skål solen i sænk med Corona, der hjælper dig med at finde Københavns smukkeste solnedgangsspots.
Corona

Det samme gælder Kansas’ samarbejde med Chavarria, der ligesom Andersens looks er blevet teaset som en del af hans AW19-kollektion.

Chavarria lader også til at gå endnu mere direkte til værks, når han inkorporerer elementer som fleece, termojakker og smækbukser, ligesom han flere steder bruger Kansas-logoet aktivt og tydeligt i designet.

»Jeg var tiltrukket af Kansas på grund af deres rene autenticitet, og den måde de har mestret workwear-detaljer som lommer, tekniske materialer og grafiske placeringer«, siger Chavarria om samarbejdet til Highsnobiety.

Så ja, selv hvis du ikke planlægger at købe de nye kollektioner, kan du jo finde noget Kansas frem fra gemmerne eller genbrugsbutikken.

Chavarria er i øvrigt også aktuel med et andet dansk samarbejde, da han har lavet en kollektion og kampagne med budskabet ‘Spread the Love’ i samarbejde med Hummel. Den kan du tjekke ud hos det danske sportsmærke.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – snekæder, Ader Error-collab og tekniske detaljer

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS