Marie Kondo overraskede på Oscar-showets røde løber

Marie Kondo overraskede på Oscar-showets røde løber
Marie Kondo var en kærkommen overraskelse på den røde løber
Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Det vides ikke, om hun var på oprydningsholdet (ba-dum-tji…), men den japanske tv-stjerne og rengøringsguru var en kærkommen overraskelse, da hun indtog den røde løber under nattens Oscar-show. Marie Kondo fik sin debut på velourtæppet omgivet af alle Hollywood-stjernerne.

Hendes outfit var lige så positivt, som hendes blide ydre fremstår i Netflix-serien ‘Tidying Up with Marie Kondo’. Lyserød med påsyede pailletblomster og selvfølgelig ingen overflødigheder som store diamantsmykker eller noget. Enkelt og (forholdsvist) minimalistisk.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Kjolens kropsnære og enkle silhuet gik hånd i hånd med, hvad vi ellers så på en moderne rød løber ved årets show. Så er spørgsmålet, om den skal retur til designeren, så den ikke bare hænger og optager unødigt plads i garderoben? Mon ikke?

Læs også: Rød løber: Der var Lady Gaga, og så var der alle de andre til Oscar-showet

Læs hele vores Oscar-dækning HER

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold