Pusha T sælger ud af sin enorme garderobe hos Grailed

Pusha T sælger ud af sin enorme garderobe hos Grailed
Pusha T og Kanye West til afsløringen Yeezy Season 3 og 'The Life of Pablo' i Madison Square Garden

Måske er det Marie Kondo-effekten? Den rammer i hvert fald (medie-)Danmark hårdt i disse dage. I hvert så vi først Kesi starte året med at rydde ud i garderoben og starte en særskilt Instagram-konto, hvor han sælger sit aflagte tøj, og nu er Pusha T klar til at gøre det samme.

Den amerikanske rapper har dog teamet op med Grailed i en af deres ‘Purge’-segmenter, hvor de teamer op med en kendt, som eksklusivt sætter dele af sin garderobe til salg på den globale reseller-platform. Og det er en stor fisk, de har fået på krogen denne gang, hvis man går op i highend streetwear.

Pushas garderobe sættes til salg via to drops. Det første starter om seks timer, hvor Grailed samtidig publicerer et interview med ham. Andet drop skulle ligge klart tirsdag i næste uge, den 12. februar.

Blandt den stilbevidste rappers første drop finder vi blandt andet den Valentino-jakke, som han bar, da Kanye West lavede sit stortanlagte show i Madison Square Garden i forbindelse med lanceringen af Yeezy Season 3-kollektionen og ‘The Life of Pablo’-albummet. Den koster 1.000 dollars, som det dyreste, mens priserne ellers virker okay. Der er blandt andet fire colorways af Balenciagas Triple-S-sneaker til 500 dollars, mens forskellige t-shirts koster 100 dollars og sweatshirts og hoodies koster 300 dollars.

Du kan se – og snart shoppe – udvalget på Grailed.

Læs også: Kesi sælger ud af garderoben på Instagram – blandt andet Supreme, Stone Island og The North Face

Sponsoreret indhold
Den danske musikundergrund bobler af talent
Et af de mest lovende navne er Søn, der leverer ambitiøs, skramlet rockpoesi. Få en forsmag med Pepsi Max her – og oplev dem til Lillefredag på torsdag i Tivoli.
Pepsi Max
Sponsoreret indhold