Vi har ikke råd, men Bella Hadid giver os lyst til at købe alt fra Kith x Versace-kollektionen

Vi har ikke råd, men Bella Hadid giver os lyst til at købe alt fra Kith x Versace-kollektionen

Kith-bagmanden Ronnie Fieg er samarbejdets mester, hvad end det gælder sneakers eller tøj. Alligevel var det noget af et es, han havde i ærmet i september, da han løftede sløret for sit kommende Versace-samarbejde på catwalken under New York Fashion Week. Nu nærmer dagen sig så, for den 15. februar (ja, du skal ikke bruge alle dine penge på Valentine’s Day i år) bliver den enorme kollektion, der skulle inkluderer mere end 100 styles til mænd og kvinder, sat til salg.

Det bliver efter sigende primært i Kiths egne butikker samt webshop, at salget starter, men udvalgte Versace-butikker skulle også få tøjet på hylderne. Og ja, selvom vi håbede på, at netop fordi Kith præsenterede samarbejdet, og nu også har føretrøjen på i salgsfasen, så ville prisen blive lavere, end det var tilfældet med Supreme x Louis Vuitton, så har Vogue tidligere skrevet, at Kith x Versace bliver lige så dyrt. Desværre.

De nye lookbook-billeder med Bella Hadid, der også åbnede Versace-delen af Kith-showet sidste år, fremviser nemlig, hvordan Fieg er lykkedes med at tage Versaces over-the-top guldkærlighed og Medusa-hoved ind i sit streetwear-univers med dynejakker og tracksuits.

Læs også: De bedste sneakers vi spottede under Copenhagen Fashion Week

Sponsoreret indhold
Læs mere hos HBO Nordic
Læs mere hos HBO Nordic
HBO NORDIC
Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets
Sponsoreret indhold
Den danske musikundergrund bobler af talent
Et af de mest lovende navne er Søn, der leverer ambitiøs, skramlet rockpoesi. Få en forsmag med Pepsi Max her – og oplev dem til Lillefredag på torsdag i Tivoli.
Pepsi Max
Annonce
Sponsoreret indhold
Ad Ad Ad