Grace Jones skabte en fest på catwalken til Tommy Hilfiger-show i Paris

Grace Jones skabte en fest på catwalken til Tommy Hilfiger-show i Paris
Grace Jones dansende ned ad catwalken
Foto: Vogue

Modeshows handler selvfølgelig lige så meget om at skabe virale øjeblikke, som de præsenterer et brands kommende kollektioner. Og del del viste Tommy Hilfiger, at han og hans team har helt styr på.

Ikke alene fortsatte det amerikanske mærke sin samarbejdsrække med Zendaya, efter at Gigi Hadid har ageret co-designer de seneste sæsoner, de skabte også en discofest og -kollektion i Paris, hvor trumfkortet blev smidt, da 70-årige Grace Jones indtog catwalken som sidste model.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af WWD (@wwd) den

Til tonerne af sit eget hit, ‘Pull Up to the Bumper’ fra 1981, viste hun enhver model, hvordan man indtager en catwalk.

Hun lukkede et show, der har fået stor ros for sin kropsdiversitet og fokus på ikke-hvide kvinder, hvilket var en vigtig del af samarbejdet for Zendaya.

»Vi hylder de her kvinder, der ændrede vores historie… og sørgede for, at jeg og så mange andre kan være her«, sagde den amerikanske skuespiller og model til Women’s Wear Daily før showet.

»Hvis kvinder i min familie ikke kan gå i det, så gider jeg ikke at lave det. Vi havde kurvede modeller, hvilket Tommy aldrig har brugt før«.

Udover Grace Jones gik de to 70’er-modeller Pat Cleveland og Beverly Johnson også showet sammen med nutidige modelstjerner som Winnie Harlow, Dilone og Halima Aden.

Se billeder fra hele showet hos Vogue.

Læs også: Her er det perfekte outfit til dig, der savner 80’erne, hvor en computer var noget, der fyldte alt for meget i soveværelset

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold