Skechers prøver at markedsføre sig på Nikes skoskandale

Det vakte stor opmærksomhed, da Duke-basketballspilleren Zion Williamson for små to uger siden faldt og blev skadet i en kamp, mens hans Nike-sko gik fra hinanden. Billederne af college-spilleren i smerte med en iturevet venstre sko gik verden rundt og var et mareridt for sportsgiganten.

Udover en sand meme-fest på nettet så rapporterede flere medier også om faldne Nike-aktiekurser i dagene efter kampen. Men ja, life goes on. Skechers synes dog ikke, vi bør glemme, hvad der skete, så hurtigt.

Zion Williamson med sine ødelagte Nike PG 2,5-sko (Foto: Streeter Lecka/Getty Images)

Ovenstående annoncekampagne er i løbet af weekenden blevet kørt i store amerikanske dagblade som The New York Times, Wall Street Journal og USA Today samt på Instagram. Den viser altså en næsten tro kopi af Nike PG 2,5, men selvfølgelig uden logoer, mens Nikes slogan er blevet twistet.

Mens det er ret sjovt, så er det også aggressivt at promovere sig på sin konkurrents nedtur, hvilket også afspejles i flere kommentarer og indlæs på de sociale medier. Nogle hylder netop humoren, mens andre pointerer, at Skechers aldrig kommer op på siden af Nike.

Som Highsnobiety også pointerer, så var Puma også tidligt ude og prøve at score billige point på Nikes nedtur. Deres tweet, som er fanget ovenfor, blev dog hurtigt slettet igen.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – vilde farver, gennemsigtighed og Arkks nye sål

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli