Tøjbutikken Siersted udvider egenproduktion med ny merchandisekollektion

Tøjbutikken Siersted udvider egenproduktion med ny merchandisekollektion
Foto: Mikey Estrada

For Siersted er det ikke nok blot at skaffe nye mærker til København. For selvom de på blot to år har opbygget en tøjbutik til mænd, der som de eneste sælger mærker som M+RC Noir, 3.Paradis og Liam Hodges, så vil de gerne være med til at sætte deres præg igennem egne produkter.

»Det har altid været et mål for os at have vores egen linje i butikken, og vi arbejder hen mod, at vi på længere sigt skal sælge ud til andre udvalgte butikker internationalt. Derfor har vi brugt utrolig meget tid og energi på at forbedre kvaliteten af det tøj, vi laver, og i den proces har det været vigtigt for os, at det ikke kom til at koste mere for vores kunder. Vi mener ikke, at prisen skal definere godt design og kvalitet«, siger den ene af de to ejere, David Poulsen, i en pressemeddelelse.

(Foto: Mikey Estrada)

Næste skridt på den rejse bliver Siersteds SS19-kollektion, der kommer i salg den 25. marts og som inkluderer kort- og langærmede t-shirts i tykt bomuld, hvor Poulsen og medejer Morten Munksgaard selv har lavet broderierne.

Det kræver mere af os, men det giver et bedre produkt. Og det er vel det, det skal handle om? Det er kvaliteten af produktet, vi ønsker at få i fokus. Vi ønsker gennemsigtighed i ledene mellem produktion og retail-pris, og vi forsøger at sætte prisen så lavt som muligt, mens vi selvfølgelig stadig skal kunne dække vores udgifter og vokse som forretning«, siger Poulsen.

(Foto: Mikey Estrada)

Prisen på t-shirts bliver 350 kroner, mens de langærmede kommer til at koste 600 kroner, når kollektionen lander i butikken i Hyskenstræde 12 og i webshoppen.

Læs også: De to 20-årige bag tøjbutikken Siersted vil udfordre: »Der er i forvejen alt for mange butikker i København«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold