Mangler du en ny lækker cykel? Vind et års cykelabonnement fra Swapfiets

Swapfiets er rullet ind over landet, og de ikoniske blå forhjul kører allerede rundt i København, Aarhus og Odense. Swapfiets er et simpelt og brugervenligt koncept, hvor man som kunde får en kvalitetscykel med syv gear, dobbeltlås, lygter og tyveriforsikring for et månedligt fast beløb på 175 kroner – eller 150 kroner for studerende. Hvis cyklen punkterer eller går i stykker, kommer Swapfiets og fikser det eller udskifter cyklen indenfor et døgn.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om et Swapfiets cykelabonnement – der udloddes i alt tre årsabonnementer. Konkurrencen slutter 23. april, og vinderne får direkte besked.

Hvor meget koster det at få repareret sin Swapfiets?

Annonce
Sponsoreret indhold