Supreme afslører hele sit Jean Paul Gaultier-samarbejde – inklusive bomberjakke og rygsæk i ét

Supreme afslører hele sit Jean Paul Gaultier-samarbejde – inklusive bomberjakke og rygsæk i ét
Madonnas datter Lourdes Leon er blandt kampagnemodellerne for det nye samarbejde

Det er egentlig meget passende, at Madonnas datter Lourdes Leon er med til at fremvise Supremes nye Jean Paul Gaultier-samarbejde. For popstjernen var netop kendt for at iklæde sig den franske designers looks i 90’erne, hvor hendes bryster blev kegleformede i hans bodystockings.

Helt så vildt bliver det ikke, når Gaultier og Supreme slår pjalterne sammen, men der er stadig noget punk og over-the-top over kollektionen, som Supreme sætter til salg på torsdag – til alle resellere og bot-indehavere som er hurtige nok, selvfølgelig.

Pimp-pelse, et overprintet denimsæt og et oversize nålestribet jakkesæt er blot nogle eksempler, mens en bomberjakke med en rygsæk syet på ryggen, som vist så kan vendes på vrangen og pakkes sammen og bæres i rygsækken, er et sjovt indslag.

Mens Louis Vuitton og Supreme måske var en overraskende sammensætning, så virker den rebelske Gaultier som et mere oplagt match til skate-mærket

Samarbejdet inkluderer også version af Vans Chukka Pro- og Era Pro-modeller og en lædervest fra Schott – og så selvfølgelig Gaultiers velkendte busteformede parfumeflasker.

Sponsoreret indhold
Den danske musikundergrund bobler af talent
Et af de mest lovende navne er Søn, der leverer ambitiøs, skramlet rockpoesi. Få en forsmag med Pepsi Max her – og oplev dem til Lillefredag på torsdag i Tivoli.
Pepsi Max

Kollektionen sættes til salg i Supreme-butikkerne i New York, Los Angeles, London og Paris samt i webshoppen på torsdag klokken 12.

Læs også: Supreme taler ud om de lovlige kopimærker: »Folk bør vide, at ideen om lovlige fakes er en komplet farce«

Sponsoreret indhold
Læs mere hos HBO Nordic
Læs mere hos HBO Nordic
HBO NORDIC
Annonce
Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets
Sponsoreret indhold
Indierock-ikoner smelter sammen i Vega
Oplev Conor Oberst og Phoebe Bridgers hypede nye projekt, Better Oblivion Community Center, for første gang i Danmark. Find billetter her.
Down the Drain
Sponsoreret indhold
Ad Ad Ad