Ny, fake Supreme-butik i Shanghai er enorm – se billeder og video

Vi har før skrevet om, hvordan Supreme Italia og deres skødesløse, men tilsyneladende lovlige kopiforretning bliver en større og større torn i skoen på det originale newyorker-skatemærke.

Det bliver yderligere slået fast, da Supreme-bagmanden James Jebbia tidligere i år tog bladet fra munden og talte ud om kopierne i et sjældent interview. »Folk bør vide, at ideen om lovlige fakes er en komplet farce«, sagde han blandt andet dengang.

Og farcen bliver kun vildere og vildere. Nu har Highsnobiety nemlig delt billeder og video fra Supreme Italias nye og anden flagship-butik i Shanghai, og her er tale om en imponerende butik, som igen stjæler med arme og ben fra Supreme – fra skaterampen og varerne til den generelle vibe i butikken.

Det er så vildt, at det kan være svært at forstå, at Supreme stadig ikke har held med at sætte en stopper for sin bizarre dobbeltgænger.

Læs også: Kan Supreme Italia ødelægge den originale hype?

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold