Stjernerne gemte deres bedste looks til scenen til Billboard Music Awards

Mens den røde løber var en anelse skuffende ved nattens prisoverrækkelse i Las Vegas, så virkede det næsten, som om flere af stjernerne havde gemt deres bedste outfits til de skulle på scenen. I hvert fald fremstod folk som Cardi B, Taylor Swift og Halsey stærkere under deres optrædener, mens Ciara bare fortsatte med at ligne en boss. Og vi fik også Madonna i god form, mens hun havde valgt helt at droppe den røde løber.

Halsey på scenen med BTS (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Halsey tog især kegler, da hun optrådte sammen med K-pop-stjernerne i BTS. Ikke nok med at hun kunne følge med i den hurtige, koreograferede dans, hun så også skarp ud i de forskellige oversize satinjakkesæt, der gik i spænd med BTS’ egne suits. De store jakkesæt er et stærkt look til Halsey, og også et hun ofte tyr til.

(Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Der er et fedt spil i det sexede, kraftfulde og til casual, som det look udstråler, når hun bærer det.

Halsey optræder med ‘Without Me’ (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Der var til gengæld intet casual over amerikanerens outfit, da hun fremførte sin egen ‘Without Me’. Her var hun i læderland, og bondagekonnotationerne blev ikke mindre af de massive bælter om taljen og den ene skulder. Noget helt andet end både jakkesættene og hendes kjole på den røde læber, men stadig med det kraftfulde som en stærk fællesnævner.

Cardi B modtager prisen for Top rapsang for ‘I Like It’ (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Cardi B var også mere kraftfuld, da hun modtog en af sine priser på scenen, end på den røde løber. De trænede mavemuskler var stadig blottede, men det var mere rapperen, som vi kender hende. Der var noget utvivlsom power i de spidse skuldre, og noget af den glamour som Cardi B også elsker.

(Foto: Kevin Winter/Getty Images)

For Taylor Swift handlede det mere om at slå hendes stilforvandling fast med syvtommersøm, og det gjorde hendes fortsatte pastelunivers. I modsætning til flæserne fra den røde løber, så virkede gymnast-looket mere som hende – eller som den persona hun nu tydeligvis gerne vil skabe omkring sig selv i forbindelse med sin nye musik. Og outfittet matchede i hvert fald ‘ME!’ i sin naive udstråling og farveglæde.

(Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Med Ciara var der ikke ligefrem tale om et bedre outfit end på den røde løber (hvor hun også var knivskarp), men blot endnu et stærkt look. Vi får aldrig nok af oversize jakkesæt til kvinder, især ikke et nålestribet med matchende bh-top. Detaljerne med lædersko og læderet om håndleddene skruede kun op for boss-niveauet.

(Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Mens Madonna stilistisk har virket lidt desperat på det seneste, så ramte hun den meget godt på scenen i nat. Pirat møder cancan, eller hvad man skal kalde det, men i hvert fald med en hovedperson, der forstod at holde virkemidlerne på et minimum. Og når hun nu droppede den røde løber, var det fedt, at hun alligevel havde gjort noget ud af det.

Mariah Carey modtager sin Icon Award (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

En anden der vist sneg sig ind ad bagindgangen var Mariah Carey, selvom hun var en slags æresgæst og skulle modtage en Icon Award. Og ja, hun kunne ikke have valgt et meget bedre outfit til at modtage sådan en pris. Det var på mange måder klassisk Mariah, når hun er mest elegant. En slids, der sluttede på låret, og en udskæring der ikke fornærmede nogen og så bare langt bølgende hår – og lidt diamanter. Ikonisk.

Læs også: Den røde løber var en rodet affære til Billboard Music Awards – men så var der Diplo

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold