Unidentified er klar med ny kollektion – præsenteres af Rosegold, Flexlikekev m.fl.

Unidentified er klar med ny kollektion – præsenteres af Rosegold, Flexlikekev m.fl.
Flexlikekev og Raiden Rose fra RoseGold i de nye designs

Sidste år dukkede Oliver Khader og hans tøjmærke Unidentified op ud af det blå, da hans første designs sad på en række af de mest interessante nye rappere herhjemme fra Flexlikekev og Madmanmax til Rosegold-brødrene. Siden fik vi også Mø til at blive dedikeret fan af mærkets sort/hvide stil.

Nu er Khader tilbage med nye designs, der inkluderer et fuldt, sommerklart outfit med shorts, t-shirt og vest – stadig i brandets stramme sort/hvide farvepalette.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af @werunidentified den

Som han tidligere har fortalt i vores interview, har Khader boet i London i flere år, hvilket har smittet af på hans streetwear-fokuserede designs, og den engelske hovedstad er igen omdrejningspunktet for minikollektionen, der har fået titlen ‘LDN UNIT’, ligesom den medfølgende kampagnefilm er skudt i det sydlige London.

I den møder vi UK-rapperne Jelani Blackman og Kwenga, mens vennerne Madmanmax og Rosegold også ses i det nye Unidentfied-gear, ligesom Flexlikekev og Raiden Rose fra Rosegold agerer modeller i kampagnebillederne.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af @werunidentified den

»Jeg er barndomsvenner med Max og Kev. Ephraim (Raiden Rose, red.) har jeg kendt i et halvt års tid. Vi klikkede med det samme og elsker at udveksle ideer«, har Khader tidligere fortalt i vores interview.

De nye designs er til salg nu i Unidentifieds webshop, og priserne ligger mellem 400 og 800 kroner.

Læs også: Hold øje med Unidentifieds London-inspirerede streetwear

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold