Billie Eilish trækker tøjsamarbejde tilbage efter kopianklager

Billie Eilish trækker tøjsamarbejde tilbage efter kopianklager
Billie Eilish på Glastonbury i juni. (Foto: Leon Neal/Getty Images)

Det kører ellers meget godt for Billie Eilish på modefronten (og musikfronten, selvfølgelig). Hendes oversize stil og hang til diverse bootleg-designere har i hvert fald fanget vores opmærksomhed, ligesom popstjernen er begyndt at lave adskillige samarbejder. For nogle uger siden landede hendes Freak City-samarbejde, og nu var tiden så kommet til Siberia Hills.

Det var indtil, at Twitter-profilen Nessie i sidste uge pointerede, at printet på en hættetrøje mindede lidt for meget om noget lavet af mangakunstneren Mokoto Qurokawa.

Nu har Siberia Hills postet en undskyldning på Instagram, hvor de lægger sig fladt ned og undskylder for at have kopieret designet. »Billie og hendes hold var ikke klar over, at vi brugte din kunst, de troede bare på produktet«, skriver de blandt andet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samarbejdet er også blevet fjernet fra Billie Eilish’ online-merchandisebutik, produktionen er stoppet, ligesom alle, der allerede havde bestilt en trøje, vil få deres penge retur.

Op på hesten igen, Billie.

Læs også: Poppens yngste stilikon: Billie Eilish’ seks bedste outfits – fra legesyge til overdrevet farvematch

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af