Kim Kardashians traumatiserende Paris-røveri har inspireret ny film

Kim Kardashians traumatiserende Paris-røveri har inspireret ny film
Kim Kardashian til Met Gala sidste år.
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Det var egentlig en ret traumatiserende oplevelse, da Kim Kardashian var udsat for et væbnet røveri på et hotel i Paris i oktober 2016. Røverne slap væk med smykker for flere millioner kroner, og Kardashian holdt sig væk fra rampelyset i noget tid bagefter og slikkede sine sår.

Nu lader det dog til, at en fransk filminstruktør er i gang med at lave en film på baggrund af hændelse. I et interview med Variety fortæller tegneseriebogsforfatteren og filmskaberen Joann Sfar, at han har færdiggjort bogen ‘Fashion Week’, der er baseret på overfaldet på Kardashian, ligesom han nu er i gang med at udvikle en film.

Lidt overraskende er der åbenbart tale om en komedie, der under samme titel vil undersøge temaer som feminisme, maskulinitet og patriarkatet i dagens samfund. Filmen skal adressere »vold mod kvinder, forholdet mellem meget rige og mindre ringe, modeverdenen og mødet mellem folk fra den nye og gamle verden«, siger Sfar ifølge Variety.

Filmens plot omhandler en gruppe ældre røvere, der planlægger at røve en kendt influencer på hendes tur til Paris og finder sig selv midt i den hvirvelvind, som modeugen i den franske hovedstad er. Sfar går ikke efter at caste en Kardashian-lookalike til rollen som influenceren.

Filmen forventes at få premiere i Frankrig i marts næste år.

Læs også: Jared Leto har mistet sit hoved – til 70.000 kroner

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold