Fart over feltet når Racetrack Babies fyrer den af.

I forbindelse med Miljøfestivalen 2003, spiller Racetrack Babies på en stor, udendørs scene ved Kaffehuset, på fredag.

Bandets debutalbum "Love Sick" blev udgivet i februar 2002 og modtog imponerende anmeldelser fra de danske aviser og blade. B.T skrev:"…Love Sick er en meget flot og selvstændig debutplade, der for alvor understreger, at dansk rockmusik er ved at rejse sig."

Efterfølgende udgivelsen af Love Sick begav Racetrack Babies sig ud på en succesrig promotion tour i Danmark. Succesen blev afspejlet på P3, hvor bandet bl.a. blev spillet på Tjeklisten og Det Elektriske Barometer. Også internationalt var der anerkendelse at spore, selvom albummet ikke blev udgivet udenfor Danmark. Videoen til "Changing Weather" forblev på MTV UP NORTH listen i august og september, mens Racetrack Babies på MTV ASIA vandt en bandkonkurrence, der sendte dem ind på den daglige playliste.

Specielt i Finland har der været stor interesse omkring bandet, og udover en brandkoncert med Håkon Hellström og Polyester i Helsinki i januar 2003 har Racetrack gjort sig bemærket ved at indtage den lytterbaserede Nordiska Videolistan i hele 13 uger i efteråret 2002.

Love Sick er netop blevet udgivet i resten af Skandinavien. Desuden er Racetracks nyeste single "Its ok" pt. i rotation på MTV, hvor den også er den mest sete video af MTVs internet-clips.