Nik & Jay har solgt 100.000 albums

Nik & Jay står nu bag den bedst sælgende danske rap/r&b debut nogensinde.

Duo´ens debutalbum har netop rundet de magiske 100.000 solgte eksemplarer uden at have en eneste TV-reklame.

Det er hits som "HOT!" og "Elsker Hende Mere", der sammen med over 100 forrygende liveshows på under 1 år har gjort Niclas og Jannick til to af tidens største danske navne. Debutalbummet kom ud i sensommeren 2002 og har ligget på hitlisten lige siden. Det er også blevet til 2 priser ved DMA (Danish Music Awards), hvor duoén modtog en pris som "Årets Nye Navn" og for "Årets Danske Hit" (HOT!)

I naturlig forlængelse af succesen udgiver dueon en DVD med titlen "Det Vi Gør", som kommer d. 23. juni. Således bliver Nik & Jay blandt de første danske kunstnere til at tage dette hastigt voksende medie alvorligt – og duoen gør det med et sandt overflødighedshorn af billedmateriale, samlet specielt til denne udgivelse. Det er ikke bare en samling videoer sat sammen med et interview – men til gengæld et omfattende og særdeles underholdende billedmateriale, der viser alle sider af Nik & Jay, både på og bag scenen:

Koncertoptagelser
De heftige optrædener fra Danish Music Awards og Zulu Awards
En dag med Nik & Jay (fra radiointerview kl. 7 til fest klokken 2 om natten)
Behind The Scenes-optagelser fra Nik & Jays store Danmarks Turné
Stort interview med Nik & Jay
Arkiv optagelser (Nik & Jay fra før de blev stjerner…)
Helt nye stillbilleder lavet af mesterfotografen Morten Jerichau
Videoerne til "Hot" og "Elsker Hende Mere"

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold