Racetrack Babies i Sverige

Den danske rock-trio Racetrack Babies udgiver nu deres debutalbum Love Sick i Sverige, via det svenske pladeselskab Dead Frog Records, som har forelsket sig i musikken.Videoen til det første singleudspil “Changing Weather” er blevet vist på alle aktuelle kanaler i de nordiske lande, dog undtagen Danmark.Det samme gælder for videoen til “It’s OK” som bliver første singleudspil fra albummet i Sverige. Videoen er i forbindelse med albumudgivelsen netop udsendt og kan fra den 19. September, opleves på MTV’s Up North Chart.” – Det var en syret oplevelse at optage den video. Vi kørte derop (til Thy -red.) om aftenen for at optage videoen – det skulle nemlig være mørkt for at der kunne være det rigtige lys. Da vi kom derop regnede det og vi blev nødt til at udskyde optagelserne. Det endte så med lidt af en fest i stedet. Vi vågnede sent næste dag og dér var det allerede mørkt. Vi skød hele natten, ude i en våd og fugtig skov og kørte så hjem i mørke. En meget mørk oplevelse og vi aner ikke hvordan den del af Jylland ser ud i dagslys.”Se videoen “It’s Ok” her »I efteråret vil der i Danmark være mulighed for at opleve Racetrack Babies live følgende steder:10. okt. på Rust i Kbh.

1. nov. på Stengade 30 i Kbh.

15. nov på Klauzdal i Herlev