Ny Sanne single

Ny single "One World" produceret af Oli Poulsen, der også stod bag albummets store radiohit "Teardrops In Heaven"

Titlen "One World" er en præcis beskrivelse af omdrejningspunktet i sangen – en varm og positiv medium rocker og stor popsang om sammenhold i denne verden: "Det her er vores dag. De her er vores verden. Hvis vi er i alt – er alt i os. Lev livet – det er det du har fået det til!"

Det nye album Freedom ligger stadig i toppen af Album Listen og har solgt til platin (40.000 eks.). Musikalsk er Freedom på en gang Sanne tilbage ved rødderne i soul, blues, funk og pop – men som den nysgerrige musiker hun også er, er der også afstikkere til mere ukendt land undervejs, hvor bl.a. gospel, techno og country er med til at farve sounden.

Sanne Salomonsen kan endnu opleves live:
24-10-2003 Ålborg, Skråen
25-10-2003 Esbjerg, Tobakken
31-10-2003 København, Vega
01-11-2003 Århus C MusikHuset, Århus
02-11-2003 Ballerup, Baltorpen