Nyt album fra Racetrack Babies

Racetrack Babies: Nyt album på vej

Med en ny bandsammensætning går Racetrack Babies nu i studiet for atindspille deres andet album. Det udkommer til efteråret og arbejdstitlen er The end.

De to oprindelige bandmedlemmer, Christian Andersen på vokal
og guitar og Cecilie Ravik på bas, har netop slået fast følge med
trommeslageren Martin Bjerregaard (ex. Psyched up Janis). Han medvirkede også på bandets første single "Hva’ tror du selv" fra 2000, men er nu blevet egentligt medlem.

The end produceres af Marco Manieri (Sort Sol, The Ark) og bandet. Marco Hjalp også til med produktionen på bandets første album Love Sick (2002).

Racetrack Babies’ varemærke er lette, sødmefulde melodier indpakket i rå guitar og tung bas med dunkle tekster. Pressen har blandt andet kaldt stilen for indiepop, guitarpop, garagepop, indierock, rock, britpop, poprockgrunge’n roll og metalpop.

På The end kredser sangene om at møde døden og om det tomrum, den kan efterlade.

"Glade sange kommer og går. Vi vil gerne levere stof til eftertanke. Tag for eksempel døden. Det er et uudtømmeligt emne, og de fleste af os er bange for den, men hvis man tænker længe nok over den, mister den noget af sin dysterhed. For bedemænd er døden jo ikke makaber. Den er bare fakta og mindst ligeså naturlig som livet selv," siger Christian Andersen, sangskriver, sanger og guitarist i Racetrack Babies.

Koncerter:
Albertslund, 1. april, Forbrændingen
Slagelse, 2. april, Badeanstalten
Århus, 3. april, Train
København, 7. april, Pumpehuset
København, 16 april, Dansetten