Vinderen af Emergenza Danmark 2004

Den store finale mellem de 12 bands i den danske afdeling af Emergenza Festival kaster endnu en finale af sig til vinderen, som i august skal spille på Taubertal Open Air Festival til den store europæiske finale.

Emergenza Festival er Europas største musikfestival for upcoming bands og startede i 1990 udfra en ide om at lave en masse live-koncerter for nye bands. Den helt store præmie er en 2 ugers tour i USA som support for et stort band.

Dommerpanelet kårede efter votering det århusianske band Mellophone til dette års vinder af den store finale. Bandet blev af dommerne beskrevet som, "meget sammenspillede og supertjekkede", "en fed forsanger i front med nogle fabelagtige sange", og sidst men ikke mindst spillede Mellophone med et "internationalt præg". Altså en yderst værdig repræsentant for Danmark i finalen, der afholdes fra den 13.-15. august 2004.

Soundvenue ønsker Mellophone et stort tillykke.

Derudover blev der kåret bedste musikere i de forskellige bands og disse blev belønnet med instrumenter fra de mange sponsorer. Resultatet blev som følger:

Bedste Sanger: Annlie (Foxy Lady)
Bedste Trommeslager: Jack Andy (Sika)
Bedste Bassist: Jake BN (Blunt)
Bedste Guitarist: Mikkel Rørbæk (Mellophone)

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows