Ny gratis elektronisk festival

"Public Service" er navnet på en helt ny elektronisk festival i Danmark. P3 står bag det gratis tiltag, der kommer til at foregå den 20. til 22. august på havnearealerne for enden af Strandgade på Christianshavn i København. Tre dage med knitrende elektronica på to forskellige scener, havneudsigt, lækre drinks og sensommer-chillout-vibes.

Bagmændene hedder Krede og Madvig og i samarbejde med svenske, norske, finske og islandske musikværter, har de sammensat et massivt program, der rummer over tredive af nordens allerbedste DJ’s og elektroniske musikere. Blandt andet kan man nyde Hundarne Från Säder (SE), Artificial Funk (DK), Jori Hulkkonen (FI) og Sami Koivikko (FI).

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement