MusicZoo – ny upcoming-event i Århus

Der er krudt i de århusianske fest- og koncertarrangører. I løbet af november giver MusicZoo, som er en del af kulturfestivalen Kulturama, nu mulighed for at hoppe op på hesten og opleve byens upcominglandskab i Ridehuset.

Fra 5. til 7. november bliver der mulighed for at opleve navne som Klondyke, Brimstone Butterfly, Yellowish, Utah, Sparklin June, Marvel Hill, Stainless, Bahnhof og mange flere.

Eventen sluttes af med elektronisk musik i samarbejde med netværksforeningen Emma den 25. og 26. november, hvor der præsenteres navne som The Godfather of Goa, Dynamite, Sprinter, Per Højer, DJ Renè Knudsen med flere.

Musiczoo overtager Ridehuset i forbindelse med Kulturama alle dage fra kl. 19.00. Herfra koster entréen kun kr. 20,-

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold