Acustic

Acustic - Welcome
3 6
Acustic
'Welcome'

Album, Rump Recordings/VME

Velkommen til dygtighed og et detaljeret univers af blidt krassende og konstant kildrende micro-samples for de nysgerrige ører i hovedtelefonerne.

Jesper Skaaning inkarnerer, med navnet Acustic, det tredje alias fra trioen Future 3/System, som i flere år har været næsten alene om at definere dansk electronica. Nu er han blevet samlet op af det unge selskab Rump Recordings, der har sammensat 12 numre produceret af Skaaning over de sidste fire år. Det mærkes, at planen ikke fra starten har været et egentlig album-udspil, og som man bliver ført ind i Acustics moderat anarkistiske lydunivers, oplever man også, at det i højere grad er de enkelte ideer, end det er en gennemgående stil, der får de gode numre til at skille sig ud. Det er, når de varme fyldige guitar-lyde får lov til at flyde ovenover de tight placerede trommer som genfundne åndedrag fra Future 3-dagene i titelnummeret ‘Welcome’. Når der går legende disco-jazz i synth’en, mens de dubbede effekter sprælsk spreder sig fra baggrunden i ‘Hop’. Og når en munter mundharmonika pludselig får lov til at tage styring over støjen i ‘Øse 2’.

Skaanings univers er aldeles velproduceret, og man overraskes ofte undervejs. Bedst er det, når han tager afsæt fra de rumlige dekorationer og træder i karakter som musikalsk fortæller. Det måtte godt ske lidt oftere.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold