Bazookahosen

Bazookahosen - Asfalt
4 6
Bazookahosen
'Asfalt'

Album, Cookie Tin

Dette københavnske orkester er ikke bare anderledes end de fleste – de er sære! Stilen på den selvudgivne ‘Asfalt’ er skramlende og alternativ folk-rock, spillet på klarinet, skæv elguitar, mundharmonika, saxofon og et væld af kreative hjemmeopfindelser i form af kagedåse-citar, vandslange og cigarkasse-guitar. Næsten alle numrene er uden vokal og har titler som ‘Kran’, ‘Ejes bakken af nogen?’ og ‘Rusten færge’.

Bazookahosen er bestemt interessante, deres ideer er sjove og deres aparte set-up giver mulighed for en overraskende og underholdende sceneoptræden. Så selv om man må finde sig i lidt for lange og repetitive instrumental-passager, så har bandet lavet 12 afvekslende numre med et interessant og swingende lydbillede. Og så er der faktisk en slags vokal på fire af numrene, i form af dansksproget tale, rap, sang og enkelte udråb, hvilket giver en fin variation.

Bazookahosen er ikke som de andre bukser i butikken. De kradser lidt, og de passer ikke helt lige, når man får dem på. Og det er de sikkert ganske godt tilfredse med.