Dansk dj i global finale

7000 dj’s verden over har prøvet lykken i den verdensomspændende dj-konkurrence Thirst, og nu er der fem dj’s tilbage, deriblandt en dansker. Danske Thor Feiberg med dj-aliaset DJ Ronin står lørdag klar til at kæmpe med næb og klør for at vinde finalen, som finder sted i Cape Town i Sydafrika. Og der skal leveres et knivskarpt set for at imponere dommerpanelet – sådan som gjorde det, da han vandt den europæiske afdeling i London.

"Det er ikke fastlagt endnu, men vi får hver mellem 15 og 30 minutter, så der skal mixes hurtigt, og det skal tænkes helt igennem på forhånd. Det bliver noget med 1½-2 minutter pr. nummer, og så vil jeg satse på at gøre mere ud af scene-showet og fyre op for effekterne", siger DJ Ronin til Soundvenue.

Og den talentfulde dj spås gode chancer for at stå øverst på sejspodiet, når finalen er overstået. Ved den Europæiske finale udtalte juryen om ham: "DJ Ronin had a really creative use of music and was brave in his delivery. He really played to the crowd’.

Vi krydser for, at den danske plade-ekvilibrist kan gå hele vejen.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold