Epo-555-medlemmer danner sideprojekt

Epo-555-frontmand Mikkel Max Hansen har sammen med Ivan Petersen og det tidligere Epo-555-medlem Camilla Florentz startet Oliver North Boy Choir, der har underskrevet en kontrakt med Crunchy Frog.

Aftalen er speciel, da den hverken forpligter bandet til at spille koncerter eller udgive cd’er eller lp’er. Musikken fra Oliver North Boy Choir vil kun blive udgivet digitalt og vil løbende blive lagt ud på nettet, hvor det så kan erhverves.

Første udspil har fået titlen ‘Adrenaline’ og bliver lagt online den 4. marts. ‘Adrenaline’ kommer til at indeholde en single og tre b-sider, og det vil i fremtiden være denne form for udgivelser, man kan vente sig fra Oliver North Boy Choir. Ideen med denne måde at udgive musik på er netop, at bandet ikke behøver at sende et helt album ud af gangen, men kan udgive nye numre løbende.

Læs mere om Oliver North Boy Choir og deres forhold til musikcommunities på nettet i det nye nummer af Soundvenue Magazine, der er i butikkerne fra på onsdag.

Annonce