Montag

Det er en imponerende række indiedarlings canadiske Antoine Bedárd har bedt medvirke på sit tredje album som Montag. Listen tæller blandt andre Anthony Gonzales fra M83, Amy Millan fra Swans, Isan, Owen Pallett fra Final Fantasy og hele Au Revoir Simone, og med så markante gæster er det i sig selv spændende at se, hvad der kommer ud af samarbejdet.

Desværre er der ikke så meget mere, der er spændende ved albummet, der er er fyldt med den slags polerede soveværelses-electropop, der ikke tager sig selv for alvorligt, men som samtidig gør så meget opmæksom på netop dét, at det nærmer sig det komiske. Det er bestemt ikke noget dårligt album, men det er som om Bedárd, med de lidt påtaget naive produktionerne, der går igen på samtlige numre, lægger en lille, men alligevel tydelige, ironisk distance til sin egen kunst, og så er det altså ikke nemt at nå helt ind som lytter.

Det er 12 for såvidt udmærkede popnumre, som ikke generer nogen, og som man sagtens kan vippe lidt med foden til, men samtidig er de svære at skille fra hinanden, og mest af alt mangler de ærlighed og visioner. Det bliver ærlig talt hurtigt lidt kedeligt.

Montag. 'Going Places'. Album. Carpark/Dotshop.se.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af