Nye musikalske satsninger fra DR

DR har kigget godt og grundigt indad, efter spareplanerne rev Musikprogrammet ud af sendeplanen. Det forsøger de at rode bod ved at lancere P3-programmet Musik Nu!.

I en pressemeddelelse skriver P3, at Musik Nu! vil »gå i dybden med de store musikalske værker og fortælle alt det sjove, skæve og spændende omkring dem. Der vil også være gæster i studiet – både til snak og lidt spilleri. Lytterne kan også komme med deres bud på miskendte stjerner og uhørte hits«.

Hver lørdag spiller Tony Scott og Christina Høier både nyt og gammelt fra Danmarks største pladesamling, DR’s diskotek. Christina Høier uddyber, at det kan være »gammelt Bon Jovi (billedet, red.) eller Cold War Kids«.

På tv-fronten overlever Liga som ny version af Liga.dk, med færre videoer, men flere gæster og liveoptrædener.

Om P3’s nye program ‘Musik Nu!’ kan erstatte Musikprogrammet, kan man høre kl. 14.03 på P3 på lørdag den 8. september. Det nye Liga får premiere den 13. september og sendes derfra hver torsdag aften på DR.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement