9th Wonder

9th Wonder forlod sidste år gruppen Little Brother, for at få tid til sin egne projekter. I perioden som medlem af gruppen fik han i kraft af sin sjælfyldte samplinger og boombap-hiphop prædikatet vores tids Pete Rock klistret på sig, og denne kendetegnende og nakkerykkende lyd fortsætter på denne opsamling. Derfor er der uden tvivl mange, som har ventet spændt på denne udgivelse.

En spænding, der bliver yderligere forstærket, fordi lytteren får muligheden for at høre, hvor bredt hans lyd egentligt spænder, da albummet byder på en bred vifte af gæsteoptrædener. Et træk der dog tilsyneladende ikke har fået ham til at gå på kompromis med hans lyd, og med flere helstøbte numre beviser han i stedet, hvilket festmåltid det må være som rapper at gå til angreb på hans iørefaldende produktioner.

Det er dog ikke alle gæsterne, som har et langt repertoire, hvilket desværre godt kan høres på et par enkelte numre. Ligesom flere af rapperne repræsenterer den samme stil, hvilket også er lidt ærgerligt. Derimod bliver det rigtig interessant på nummeret ‘The Milky Lowa’, hvor han får besøg af veteranerne fra Camp Lo, som med deres skæve ordvalg og flow giver et alternativt bud på, hvordan du også kan gribe en 9th Wonder-produktion an. Det ville derfor havde været mere langtidsholdbart med lidt flere eksperimenter, og med hans talent er der med garanti tonsvis af forsøgspersoner at finde derude.

9th Wonder. 'The Dream Merchant 2'. Album. 6 Hole.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af