Dansk mesterskab i Sound Clash

Dansk Sound Clash Mesterskab er dancehall- og reggae-bølgens svar på MC’s Fight Night. På lørdag støder Danmarks bedste soundsystems for andet år i træk sammen i en reggaebattle på ord, musik og show.

Publikum fungerer som aftens dommer, og skal bedømme de fire deltagende soundsystems: Firehouse, Universal, Rootsman Hi-Fi og Peoples Choice. Firehouse er mesterskabernes eneste debutanter, mens de andre tre soundsystems krydsede klinger ved sidste års lydduel, hvor Peoples Choice løb med titlen.

De fire soundsystems battler gennem improviserede vokale tilsvininger og plader indspillet specielt til lejligheden. Det gælder altså om at præsenterer de bedste plader, mc’s, dj’s og sceneshow for at klare sig gennem de fire runder til finalen.

Rub A’ Dub Sundays’ dj Aron varmer op inden konkurrence, mens aftenens konferencierer Hydepark, indehaver af pladeforretningen Hydeparks Corner, og Supa Mikes, stifter af Danmarks første soundsystem, Sky Juice Soundsystem, leder slagets gang.

Dansk Sound Clash Mesterskab 2007
Lørdag den 3. november, kl. 21.00
Den Grå Hal, Christiania
Billetter: kr. 70,-