Weezer-frontmand skriver selvbiografi på otte bind

Sidste år meddelte forsanger i legendariske Weezer, Rivers Cuomo, at han havde skrevet næsten 400 sider af sin selvbiografi, men siden da må han have haft overordentlig travlt ved tastaturet, for nu forlyder det, at det stort anlagte memoir bliver en sand mursten, der strækker sig over hele otte bind.

»Jeg har samlet en del materiale nu, og jeg arbejder stadig på den næsten hver eneste dag«, siger han til gigwise.com og fortsætter: »Den første bog handler om perioden 1992-94, som er de første år i bandet, men jeg arbejder også på et bind, der omhandler min barndom og mine forældres barndom«.

Han fortæller også, at de resterende seks bøger beskæftiger sig med tiden efter 1994 og frem til i dag, så man behøver ikke at være bange for at glip af noget.

Siden Weezer annoncerede deres opløsning i 2006, har bandet haft travlt med alt andet end at gå fra hinanden. I øjeblikket arbejder de på et nyt album, i år har Rivers Cuomo udgivet en samling sjældne demoer, og nu kommer hans selvbiografi, der altså ser ud til at blive lidt af en mastodont.

Rivers Cuomo forhandler allerede med et forlag om udgivelsen af den første bog, men indtil videre er intet underskrevet.