Flight of the Conchords

Endnu en fin serie fra TV-kanalen HBO er komedien ‘Flight of the Conchords’, der handler om to syngende gutter fra New Zealand, der under dette bandnavn smutter til New York for at føre drømmen om stjernekarrieren ud i livet. Underfundigt drejer den ofte over i musikvideo-lignende scener, der varmt og kært parodierer hiphop, r’n’b, singer-songwriter og stort set alle tænkelige genrer.

Det er et udpluk af disse, der nu forefindes som album. En udgivelse der kun vil give mening for mennesker, som holder af tv-serien. Det er nemlig betydeligt bedre og sjovere at se ‘Flight of Conchords’ samtidigt med, at man lytter til sangene. Søde ‘Foux du Fafa’ er sublim, når man ser dem vise genstandene frem, som de remser op på forkvaklet fransk. Det er endda et af de numre, som bedst klarer at stå alene sammen med den veludførte pastiche over op til flere David Bowie-sange i ‘Bowie’.

Nogle vil sikkert drives til vanvid af disse to kække fyre, men selv har jeg svært at ikke blive i godt humør af deres gennemarbejdede humor. Ærgerligt at de ikke tog deres fremmeste stund ‘If You’re Into It’ med, ligesom de burde have smækket en dvd med klippene med i pakken. Det havde gjort dette til et langt mere lækkert og meningsfuldt produkt.

Flight of the Conchords. 'Flight of the Conchords'. Album. Sub Pop/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af