Lulu Rouge

Bag det kryptiske kvindenavn Lulu Rouge gemmer sig T.O.M. og Buda. To af Københavns mest efterspurgte dj’s, som begge sideløbende også har gjort det i produktion og medvirket på adskillige musikalske projekter. Det er dog første gang, de står på helt egne ben, og det er måske meget klogt, at de ventede så relativt længe, for med en omskrivning af et gammelt ordsprog er alt godt i den grad kommet til Lulu Rouge!

Allerede i udtoningen af det første af pladens endeløse ekkoer, sættes stemningen med strofen »It’s only raining, because of you«. Lytteren tildeles officielt dobbelt statsborgerskab til både dubland og clubland – to verdener som begge er befolket af melankolske figurer anført af hovedpersonen Lulu selv i egen sørgmodige person. Som var vi på en røgfyldt natklub fem minutter efter lukketid, hvor kun de gæster, der ikke har noget at vende hjem til, sidder tilbage. Men det er jo også her, at de mest interessante historier bliver fortalt.

Melankolien til trods er ‘Bless You’ også en festplade, der fortjener at blive spillet højt. Der trækkes fine sorte silketråde til både house og acid, og vennerne Trentemøller og Mikael Simpson spøger også i lydbilledet. Men Lulu er stadig helt sin egen, når hun danser sin melankolske dans efter lukketid, til tonerne af årets indtil videre bedste danske udgivelse.

Lulu Rouge. 'Bless You'. Album. Music For Dreams/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af