The Pains of Being Pure At Heart sigter mod stjernerne

Det er gode tider for fans af Brooklyn-støjpopperne i The Pains of Being Pure At Heart. Tidligere på måneden havde man chancen for at fange dem på Roskilde Festival, og den 2. august vender de tilbage til landet, nærmere bestemt Lille Vega for at køre endnu en shoegaze-sejrsrunde. Og hvis det ikke er nok, så forlyder det nu, at bandet den 21. september udgiver ep’en ‘Higher Than The Stars’.

Ep’en vil indeholde fire dugfriske sange der skal leve op til den høje standard, som bandet satte for dem selv med det selvtitulerede debutalbum fra tidligere i år. Albummet landede her på vores liste over halvårets bedste udenlandske album og høstede da også fem stjerner af vores anmelder tilbage i februar. Her lød vurderingen, at pladen er en »gennemført opsummering af alt det bedste, slut-80’erne og start-90’ernes britiske indiepop- og shoegaze-bands havde at byde på«.

Mon ikke der vil blive luftet nye retrospektive toner til koncerten næste weekend? I så fald skal du holde øje med sangene fra den nye trackliste nedenfor.

Husk desuden at du som Soundvenue Friend kan komme med til The Pains of Being Pure At Heart, Crystal Antlers og Deerhunter for prisen af to af koncerterne. Køb den billige partout-billet via ‘Min Side’.

‘Higher Than The Stars’
1. ‘Falling Over’
2. ‘Twins’
3. ‘Higher Than The Stars’
4. ‘103’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold