Skream og Benga ryster Århus

Så er det snart tid til at tape indvoldene godt fast, i hvert fald hvis man befinder sig i nærheden af Ridehuset i Århus den 27. august.

Her holder dubstep-stjernerne Skream og Benga nemlig hof i selskab med landsmanden DJ Crazy D og danske Ohoi! som en del af den tilbagevendende Present Aarhus-festival.

Sammen med Burial står Skream og Benga som de helt store frontkæmpere i dubstep-bevægelsen, der med udspring i UK garage og en dyyyb, rungende bas siden 2006 har bevæget sig fra Londons undergrund og til at blive et globalt fænomen.

Er man ikke til dubstep, har Present Aarhus dog stadig masser at byde på fra den 27. august – 5. september. Blandt ligger Mikael Simpson vejen forbi Århus i selskab med de tidligere Soundvenue Selected-navn Roxy Jules den 29. august, Bikstok Røgsystem åbner deres kommende comebackturné den 4. september, ligesom de franske dOP og danske Kim LAS optræder den 28. august.

Se det fulde program HER.

Føj koncerten til din kalender HER.

Dupstep Mania feat. Skream, Benga, MC Crazy D & Ohoi!
Torsdag den 27. august
Ridehuset, Århus
Pris: Ikke oplyst