L.O.C. og Suspekt danner supergruppe

Hvad sker der, når fire drenge fra Albertslund møder en gut fra Århus? Svaret er Selvmord, dog ikke i ordets bogstaveligste forstand men i form af dansk hiphops nye supergruppe. Liam O’Conner aka L.O.C. (billedet) har nemlig slået pjalterne sammen med en anden af dansk hiphops sværvægtere Suspekt og dannet gruppen af samme navn. Og de sender allerede deres første album på gaden den 16. november.

Ifølge L.O.C’s website betyder arbejdet med Selvmord, at der bliver trykket på pauseknappen for soloaktiviterne i et stykke tid: »Jeg (har), som sagt, spillet (…) min sidste L.O.C.-koncert i lang tid. Og er istedet blevet medlem af et band ved navn ‘Selvmord’«. Og det samme er gældende for Suspekt. Begge parter vil nu koncentrere sig om den nye gruppe, hvorfor publikum ikke skal forvente hverken koncerter eller nyt materiale fra nogen af de involverede.

Det kommende album kommer til at handle om kærlighed, næmere betegnet ulykkelig kærlighed. Rune Rask fra Suspekt beskriver det således på gruppens website: »En mands selvmord starter det øjeblik, han bliver forelsket i en pige«. Og hvordan kvintettens fortolkning af det tema tager sig ud , kan du finde ud af ved at lytte til Selvmords førstesingle ‘Råbe under vand’ nedenfor.

Sponsoreret indhold
Solens sidste stråler fortjener en skål
Skål solen i sænk med Corona, der hjælper dig med at finde Københavns smukkeste solnedgangsspots.
Corona