Stream: Electrojuice

Foto: Lasse Dearman

På mandag er Electrojuice klar til for alvor at vise deres værd, når de udsender debut-ep’en ‘Solrock’. Men allerede nu kan du lytte eksklusivt til de nye numre, mens du læser duoens track by track-gennemgang.

Lyt til ‘Solrock’ mens du læser Electrojuices gennemgang af ep’en

1. ‘Lunatone’
»Trippende, melankolsk og syret er de tre nøgleord i denne sang. Det høje tempo og den utraditionelle rytme giver nummeret en helt særlig og svævende stemning«.

2.’ CYOH’ (feat. Troels Abrahamsen)
»Et minimalistisk og melodisk track. Troels’ dystre vokal og monotone tekst giver det noget ekstra, ud over det ellers tighte og syntetiske track. Nummeret udvikler fra en ren, blød og simpel start til i slutningen at være en eksplosion af synths og skrig, dog stadig med de samme elementer hele vejen igennem«.

3. ‘Pan Pan’
»Et underligt, larmende og smukt nummer med et ørehængende tema«.

4. ‘Wakan’
»En dyster og jungleagtig stemning. Tracket består af en leadmelodi og en mystisk pitchet vokal, som understøttes af samples af percussion, glasflasker, speakerjunk og et gennemgående dybt kick. En masse kassette-støj er limen, som holder det hele sammen«.

5. ‘Chopper’
»Det er et meget langt nummer bygget på forventningens glæde. De første fire minutter er en slags intro, hvor man venter på bas og trommer. Når nummeret først går i gang, virker det ekstra godt, fordi det er sådan en stor kontrast«.

6. ‘Perfect’ (feat. Negash Ali)
»Dette nummer adskiller sig mest fra de andre tracks på pladen, fordi det er hiphop. Det er grundlæggende bas, trommer og Negash Alis sjofle og manipulerede vokal«.

7. ‘Solrock’
»’Solrock’ var et slags udgangspunkt for pladen. Det er et kraftfuldt, varmt og smukt dansenummer, som bør nydes ved en solopgang. Nummeret er en slags konklusion på hele pladen. Et brag af et slutnummer der beskriver pladen som helhed, og som både er et oprør og en smuk sonate«.