The Last Shadow Puppets-sanger bejler til Liam Gallagher

Sidste år slog det tidligere The Rascals-medlem Miles Kane pjalterne sammen med Arctic Monkeys Alex Turner i duoen The Last Shadow Puppets, der samme år udsendte deres selvbetitlede debutalbum.

Nu er den britiske sanger så i gang med sit første soloudspil, og her har han forhåbninger om at indgå et samarbejde med Liam Gallagher.

Kane har for nylig fået sig en snak med den tidligere Oasis-frontmand til en fest, og det har givet ham blod på tanden. Han udtaler til Angryape.com, at Gallagher er hans »helt«, og at han »har et par sange på (…) albummet, som er meget Liam. Der er ‘My Fantasy’, som han ville være god til at synge«.

Så det bare spørgsmålet, om den erfarne britrocker overhovedet har tid til at låne stemmen ud. For han går nemlig selv med planer om at indspille et album. På nuværende tidspunkt arbejder han med sine gamle Oasis-kammerater Gem Archer, Andy Bell og Zak Starkey på nyt materiale, som han har planer om skal munde ud i en fuldlængde senest til juli.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold