Læs musikernes Roskilde-anbefalinger

Så er Roskilde Festival lige om hjørnet, og hele ugen varmer vi her på siderne op med anbefalinger fra programmet. Læs her, hvad Trentemøller, Troels Abrahamsen, The Floor Is Made of Lava, When Saints Go Machine, The Rumour Said Fire og Figurines skal se i år.

Tirsdag: Straf den seksstrengede
Onsdag: De bringer festen til Dyrskuepladsen
Torsdag: Elektronik til festivalfolket
Fredag: Indie-overload
Nikolaj Manuel  Vonsild, When Saints Go Machine

Nisennenmondai
»Syret, rå japansk støjrock-trio der efter de live-videoer, jeg har set med dem, at dømme formår at fremtrylle en magisk og energisk blanding af drømmende støjkollager, smukke melodier og galoperende rytmer. Jeg tror, vi alle fire er blevet lidt band-forelskede«.

Dulsori
»Hypnotisk koreansk percussion-musik tilsat fine melodier. Helt sikkert et godt bud på en ny og anderledes koncertoplevelse«.

Vampire Weekend
»Udover at det er virkelig god og skæv popmusik, undrer det mig, at deres andet album ‘Contra’ ikke tog Europa med storm. For det er virkelig fængende og fyldt med små fine overraskelser og sjove melodier, og det skal jeg se og høre rigtigt. Vampire Weekend kan og skal ses på et hvilket som helst tidspunkt på dagen i et hvilket som helst vejr, og det vil stadig være en god fest«.

Soundvenue 1 / 6 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold