Kashmir vælger opvarmning til efterårsturné

Tidligere i år har Kashmir i samarbejde med Royal Beer søgt håbefulde bands til at varme publikum op til deres koncerter, med en hovedpræmie på 50.000 kolde kontanter og en tjans på plakaten til Kasper Eistrup og co.’s kommende efterårsturné. Og nu er vinderne fundet i form af Striving Vines.

Om udvælgelsen udtaler Jonas Møller fra bandet: »Lige nu spiller vi musik, fordi vi ikke kan lade være. Men hvis det her kunne føre til, at vi får vores gennembrud og kommer til at leve af musikken på sigt, ville det være utroligt skønt«.

Striving Vines har tidligere blandt andet markeret sig med en finaleplads i 2008-udgaven af Live Contest, hvor de dog måtte se sig slået af Majorian. Gruppen, der har fire medlemmer og stammer fra Århus, udsendte tidligere i år deres første fuldlængde ‘Can’t Win Them All’.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold