Tambourhinoceros inviterer til gratis label night

Der har været en god medvind i Oh No Ono-drengene Aske Zidore og Kristoffer Roms krøllede lokker, siden de først på året lancerede pladeselskabet Tambourhinoceros. Og i anledning af at selskabet i denne måned smider deres to første fuldlængdeudgivelser på gaden i form af debutalbum fra både Treefight For Sunlight og 4 Guys From the Future, inviterer selskabet fredag den 22. oktober til en hyggelig label night på Drone på Nørrebro.

Til arrangementet vil man foruden de to førnævnte bands også kunne opleve koncerter med selskabets øvrige artister FCAN, Thulebasen samt teenage-tvillingerne Kirsten & Marie, der tidligere i år udsendte deres selvbetitlede debut-ep.

Tambourhinoceros Label Night
Fredag den 22. oktober
Drone, København N
Pris: Gratis entré

Sponsoreret indhold
The National er tilbage med forførende rockpoesi
Matt Berninger og co. er klar med blide rockballader og hjerteskærende melankoli på det dugfriske album: ‘I Am Easy to Find’. Lyt til det her.
4AD