Kom til Soundvenue // Licor 43 Friends Party

I anledningen af vores aktuelle Soundvenue Social Issue slår vi sammen med Licor 43 dørene op til et brag af en fest på Culture Box den 4. december med den seje stockholmer-trio Museum of Bellas Artes og et smukt dj-lineup, heriblandt de udvalgte Soundvenue-friends, som har meldt sig under dj-fanen (psst… fristen er i dag, så du kan stadig nå det).

Det tidligere Breakin’ Sound-navn Museum of Bellas Artes har netop sluppet deres debut 7”er ‘Watch the Glow’, hvor de holder den svenske sangskrivertradition for gedigne popsange i hævd med deres drømmende og let melankolske electropop, der har en del til fælles med bands som Air France og jj, og nu kan du altså opleve dem, når de folder sig ud live.

Derudover vil bl.a. Kasper Bjørke, Sousa/Schmidt, Mike Huckaby og SunnyBeach HappySlap MardiGras stå bag pulten.

Skulle det imidlertid ikke tilfredsstille din musikalske sult, kan du altid smutte ind i vores Licor 43 Lounge i Cocktail Box, hvor Soundvenue Friends dj’s spiller allerede fra kl. 20 og byder på gratis Skæg-shots kl. 20-22.

Festen bliver til i samarbejde med Licor 43. Husk at medlemmer af Soundvenue Friends kan tilmelde sig gratis gæsteliste via Min side. Er du endnu ikke medlem, så læs mere på Soundvenue Friends.

SOUNDVENUE // LICOR 43 FRIENDS PARTY

Museum of Bellas Artes (SE – live)
Sousa/Schmidt
SunnyBeach HappySlap MardiGras
Kasper Bjørke
+
Mike Huckaby (Deep Transportation/S Y N T H/Detroit)
Onmutu Mechanicks aka Arne Weinberg – live (Diametric/Echocord Colour/DE)
Finn Of Tomland (Culture Box/SE)
+
Licor Stue
i Cocktail Box allerede fra kl. 20
Soundvenue Friends dj’s
Fri entré + gratis Skæg-shots til de første

Lørdag 4. december, kl. 22-05
Culture Box
Kronprinsessegade 54, Kbh. K
Entré: 80 kr.
Gratis gæsteliste via
Soundvenue.com/friends