When Saints Go Machine ‘Kelly’

 
Imens When Saints Go Machine efter en kontrakt med tyske !K7 jagter succesen i det store udland, er tiden herhjemme endelig kommet til kvartettens andet album ’Konkylie’, der ser dagens lys den 16. maj. Albummet er efter sigende en blanding af både uptempo sange og mere følsomme sager, og på den stemningsmættede førstesingle befinder vi os et sted midt imellem. Beatet er legende uden at opildne til fest, og synthesizerne danser blidt om Nikolaj Vonsilds androgyne vokal, der også agerer kor, imens industrielle undertoner dunkelt blander sig med historien om Kellys første kys. Det tegner bestemt godt.

TOP TRACKS erstatter Soundvenue High 5 her på sitet og vil fremover præsentere de bedste nye tracks på daglig basis. I kan vurdere tracket med en kommentar og en karakter i kommentarsporet her nedenfor.

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement