Michael Møller udsender 31 nye sange på en måned

Man siger, de største glæder her i livet er gratis, og hvis det udsagn ellers passer, har Michael Møller lagt i ovnen til en lykkelig maj måned for sine fans. moi Caprice-sangeren har nemlig i to år arbejdet på et musikalsk værk om ugengældt kærlighed, som er blevet til 31 sange, der i løbet af maj måned vil kunne downloades kvit og frit én for én.

»Fra starten var det klart, at jeg ville arbejde med 31 sange. 31 er på sin vis et tal, vi næsten udelukkende forbinder med en måned. En uge eller 14 dage ville mere bare være cd-format, mens 31 vitterligt er noget helt andet. Det var en måde at bruge internettets store muligheder til at tænke et stort koncept«, forklarer Møller om det omfangsrige projekt, som også tæller gæsteoptræderne fra I Got You on Tape- og Murder-sangeren Jacob Bellens samt Jannis Makrigiannis fra Choir of Young Believers.

Numrene kan fra den 1. maj downloades gratis på Amonthofunrequitedlove.com, og i slutningen af måneden vil det samlede værk udkomme via Tigerspring.

Annonce