Her er Distortions bedste fester

Så er det endelig blevet tid igen. Distortion indtager København onsdag til søndag med et hav af fis og ballade i byens gader, men selvfølgelig fortsætter festivalen også om natten med et hav af fester rundt om i byen. Vi giver her vores bud på de bedste af slagsen.

Bookingbureau overtager Jazzhouse med koncerter og dj’s
Smash!Bang!Pow! inviterer onsdag til fest på Copenhagen Jazzhouse, der både byder på koncerter fra japanske Nisennenmondai og amerikanske Laurel Halo samt dj-sets fra Taragana Pyjarama og Gang Gang Dances Brian DeGraw.

Smash!Bang!Pow!
Onsdag den 1. juni
Copenhagen Jazzhouse, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows
Soundvenue 1 / 9 Soundvenue