30 album du skal glæde dig til

De næste tre måneder vælter det ind med spændende udgivelser. Læs her hvilke 30 album – fra blandt andre Jonas Bjerre, Beirut, The Weeknd og Björk – vi glæder os allermest til.

The Weeknd ‘Thursdays’ (August)
The Weekend var både på vores liste over halvårets bedste sange og album, så selvfølgelig glæder vi os også til Abel Tesfayes anden udgivelse ‘Thursdays’, som eftersigende vil blive gæstet af r’n’b-mageren Drake.

Lyt til ‘The Birds (Part 1)’
:

Wise Blood ‘These Wings’ (1/8)
Chris Laufman er en ung gut fra Pittsburgh, som startede med at sample andres numre og tilføje sin egen vokal. Hans debut-ep byder på egne kompositioner og forener synthpop og r’n’b som på den vildt indbydende ‘Penthouse Suites’.

Lyt til ‘Penthouse Suits’:

Jay-Z & Kanye West ‘Watch the Throne’ (2/8)
Det bliver ikke meget større end et samarbejde mellem Jay-Z og Kanye West. Indtil videre er det kun singlen ‘H.A.M.’, som er sluppet ud, og det skal blive spændende at se hvilket udtryk, de to er nået frem til. En ting er dog sikkert. Det bliver larger than life.

Lyt til ‘H.A.M.’:

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold