Breakin’ Sound: Inc.

They got da funk?
You best believe! De Prince-hyldende brødre Andrew og Daniel Aged gjorde sig indtil for nylig i en form for let corny, dog alligevel cool yatch-rock under navnet Teen Inc., men nu har de droppet teenage-delen og samtidig skruet helt op for de funky referencer. Corny er det dog stadigvæk.

Hvordan lyder et par corny Prince-kloner så?
Fucking fede! Tag for eksempel ‘Swear’ der med enkle virkemidler i form af en groovy basgang, hårdtslående trommer og svingende keyboard folder sig ud som en sensuel omgang minimalfunk i slowmotion, mens brødrene fyrer op for deres hviskende falset. Nummeret lyder som den slags musik, man dansede kinddans til i folkeskolen, bare opdateret til nutiden og med en underliggende stemning, der opfordrer til meget mere end bare dans.
Deres simpelt titulerede debut-ep ‘3’ er netop landet på 4AD, og så kan du altid kigge tilbage på drengenes Teen Inc.-dage, mens du venter på albummet, som kommer til at sætte funken på landkortet i fuld længde i starten af 2012.

Lyt til ‘Swear’

Annonce