Halvårets 25 bedste sange: Top 25 – 11

I dag begynder vi kåringen af halvårets bedste sange. Vi tæller ned fra 25 og serverer her de første 15 i rækken. Fra Beyoncés sublime pop over Elbows nostalgiske britrock til Frank Oceans flabede r’n’b. Enig eller uenig. Kom med din mening i kommentarfeltet herunder.

Mandag:
Halvårets 10 bedste danske album
Tirsdag: Halvårets 20 bedste udenlandske album (20-11)
Onsdag: Halvårets 20 bedste udenlandske album (10-1)
Fredag: Halvårets 25 bedste sange (10-1)

Lyt til halvårets tracks gratis gennem hele sommeren hos WiMP.

25. Beyoncé ‘1+1’
Der er noget tilbagelænet blæret over åbningsnummeret fra Beyoncés nye fremragende album ‘4’, der er en overraskende direkte kærlighedserklæring til husbonden Jay-Z. Musikalsk er ‘1+1’ en sublim kobling af Prince, Whitney Houston og en 90’er Bon Jovi-ballade. Frækt, rørende og ekvilibristisk udført af det amerikanske vidunder.


Soundvenue 1 / 15 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold