Hør nyt nummer fra Niklas

Hans numre ‘Chiller, når du flexer’ og ‘Ingen dikkedarer’ har floreret på Youtube i den seneste tid, men manden bag, Niklas, har forholdt sig ret anonymt og hverken givet interviews eller udsendt pressefotos.

Det eneste, vi ved, er, at Niklas er opvokset i Sverige og dyrker en flabet og catchy stil. Nu har sangeren sluppet sin første officielle single, den 50’er-soulede og hjerte/smerte-poppede ‘Ikke mer’ mig (Niklas f*** dig)’.

Hør også: Dagens Top Track hver dag på Soundvenue.com

Her er der skruet ned for det flabede udtryk og op for de ægte følelser, og 50’erne og 60’ernes r’n’b spørger både i den nostalgiske produktion og i Niklas’ lidende vokal. Debutalbummet skulle udkomme engang i det nye år.

Lyt til ‘Ikke mer’ mig (Niklas f*** dig)’


Niklas ‘Chiller når du flexer’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold