Tyler, The Creator i nyt vildt samarbejde

Tyler, the Creator, Frank Ocean og Toro Y Moi aka Chaz Bundick afslørede i denne weekend, at de er gået i studiet for at stykke nyt musik sammen. Både Tyler og Chaz havde twittet løs i dagevis om samarbejdet, og i fredags smed Tyler et billede op af de tre fyre sammen i studiet og skrev »Playing New Shit. Frank, Chaz and I Niggi«.

Læs også: Tyler fortæller om kommende album

Bundick lagde heller ikke skjul på sin begejstring over samarbejdet med Frank Ocean, da han på twitter skrev »Djsjfocjwnakwkjgakff gjhabakfieobbcjxiaodtvixiwjhebwjdiudhwwhgduxuxusisshehhfjci #franksnewstuff.«

Samarbejdet har stadig ikke har fået et navn eller udgivelsesdato

Læs også: Frank Ocean afviser Kanye

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold